DELPHIN BOTANIK PLATINUM  
Турция - Анталия

Делфин Платинум е най-новият хотел на изключително успешната хотелска верига  Делфин. До момента холдингът е собственик на 5 хотела: Делфин Палас, Делфин Делукс, Делфин Дива, Делфин Империал и Делфин Ботаник - всички до един любими на българските туристи през последните 17 години! Концепцията на новия хотел е той да бъде от семеен тип, предназначен най-вече за семейства с едно или повече деца на различна възраст. Около 250 от неговите 450 стаи ще бъдат семейни, в това число и подходящи за по-големи семейства. Територията на хотела е 40 000 м2.
 
Хотелът е разположен на брега на морето, на 8 километра от градчето Авсалар, на 32 километра от центъра на Алания и на 90 километра от летището на Анталия. Комплексът съчетава уникалната градина на един от най-любимите хотели в Анталия - Делфин Ботаник, с чисто новата луксозна и модерна сграда Платинум, с много басейни, водни пързалки и всякакви други забавления за деца и възрастни. Както е известно, хотелите Делфин се отличават с най-добрата храна и качество на напитките и тук тези удоволствия се предлагат в чисто новите ресторанти и барове.
 
All Inclusive концепцията на хотела е традиционна с много храна и напитки местно производство на закуска, обяд и вечеря, както и между храненията в многобройните заведения на комплекса. Сандвичи, сладкиши, кафе, сокове, фрешове, еднократно посещение на а-ла-карт ресторантите и много други...
 
http://www.delphinhotel.com/

<< Назад
Снимки
Натиснете върху снимките за по-голямо изображение